ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
 ANOIA CLUB GIMNÀSTIC

           ¡passió per l'eSport!

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

La Gimnàstica Artística té arrels històriques de més de 2000 anys i es remunten als temps de l'antiga Grècia i Roma, on es realitzaven una sèrie d'exercicis. Abans de néixer com a esport competitiu, la gimnàstica artística tenia exercicis de caràcter militar amb acrobàcies, curses, salts, trepa de soga i llançaments d'objectes, i a partir de 1896, la gimnàstica artística ha estat present en tots els jocs olímpics, convertint-se en la disciplina olímpica més antiga que existeix.

Remarcar que és un dels esports preferits per els espectadors a les olimpíades per les espectaculars presentacions dels gimnastes.

 

Esport individual que fusiona acrobàcies als diferents aparells amb l'art de la dansa i de la interpretació, que reforça i desenvolupa el control i la consciència corporal, els moviments motrius bàsics (córrer, saltar, reptar, trepar, girar,...) i les capacitats físiques (força, velocitat, resistència, agilitat, coordinació, flexibilitat, equilibri,...), al llarg de la vida esportiva.

Treballa valors com la disciplina, la determinació, la concentració, l’auto superació i ajuda a conèixer els propis límits, a superar pors i augmenta l'autoestima.

 

Es puntua la interpretació artística, el nivell de dificultat dels elements realitzats i la tècnica d'execució. En les competicions per equips, els gimnastes realitzen els exercicis individualment i es sumen les notes de l'equip.

 

La gimnàstica artística és una disciplina que la pot practicar tothom, nens i nenes amb dificultats de coordinació, amb discapacitats intel·lectuals i físiques (segons el nivell), joves i adults!

Dependrà del ritme/nivell d'entrenament que es vulgui seguir.

La mateixa pràctica de la gimnàstica artística desenvoluparà les característiques requerides.

         gam

Gimnàstica artística masculina.

Comprèn els exercicis que es fan amb els  següents aparells: les paral·leles simètriques, la barra fixa, les anelles, la plataforma de salt, el cavall amb arcs i el terra, on els gimnastes executen l'exercici amb moviments coreògrafs sense música ni dansa.

 

          gaf

Gimnàstica artística femenina.

Realitza exercicis als aparells: Barra d'equilibri, paral·leles asimètriques, plataforma de salt i el terra, on les gimnastes executen l’exercici amb música en una fusió de coreografia amb dansa, elements gimnàstics i acrobàtics.

 

 

VINE A PROVAR UNA CLASSE!!!

Classe de  prova

S'HA DE COMUNICAR AMB LA LAURA MUÑOZ, TEL.  646 198 978, PER CONCRETAR EL DIA, I ÉS NECESSARI PORTAR L'AUTORITZACIÓ DE PROVA IMPRESA EL DIA QUE ES VAGI A REALITZAR LA PROVA.

CLASSE DE PROVA.docx
Documento Microsoft Word [32.0 KB]

TEMPORADA  2020/2021

PREINSCRIPCIÓ  OMPLINT EL SEGÜENT FORMULARI

SEPA.pdf
Documento Adobe Acrobat [109.4 KB]

DOCUMENTACIÓ REFERENT AL COVID-19

PROTOCOL DE SEGURETAT, HIGIENE I SALUT 2[...]
Documento Adobe Acrobat [366.0 KB]
Declaracio_responsable_COVID-19 MENORS_2[...]
Documento Microsoft Word [36.8 KB]

PER ESPORTISTES MAJORS D'EDAT

declaracio_responsable_majors_edat_COVID[...]
Documento Microsoft Word [35.8 KB]
NORMATIVA INTERNA APROVADA 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [5.7 MB]

FES-TE SOCI, ens donaràs support  I GAUDiràs DELS DESCOMPTES !!!

INSCRIPCIÓ SOCIS ACG.pdf
Documento Adobe Acrobat [72.0 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© anoia club gimnastic