ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
 ANOIA CLUB GIMNÀSTIC

         ¡passió per l'eSport!

NATACIÓ SINCRONITZADA

ENTRENAMENTS

COMPETICIONS

La història de la natació sincronitzada es remunta a finals del s.XIX, concretament, l'any 1892 a Anglaterra, on es va dur a terme el que es denominava natació artística o ballet aquàtic, però realment va néixer al s.XX, tot i que rebia d'altres noms.

Disciplina reconeguda com a esport l'any 1952, i com a esport competitiu l'any 1955, va ser l'any 1984 (3 dècades més tard) que va ser olímpicament acceptada, pràctica exclusiva d'homes en un principi, ràpidament va acabar convertint-se en un esport femení, fins que en l'actualitat, s'ha inclòs la competició de duos mixtes. 

 

Destacar que sempre ha pogut posicionar-se entre l'art i l'esport a causa de la unió entre la música, la coreografia i el moviment corporal.

Esport que es completa amb altres disciplines, la natació, la gimnàstica acrobàtica de sòl, la dansa i la música, i que treballa i reforça les habilitats aquàtiques, la capacitat acrobàtica, la resistència física, la flexibilitat, la precisió en l'ús del temps, i el control de l'apnea sota de l'aigua.

 

Les rutines (balls) consisteixen en l'execució de combinacions de figures entrellaçades entre si amb moviments i posicions sincronitzats amb la música i la resta de l'equip. Es pot participar en rutines tècniques, rutines lliures, solos, duos, equips i 'combos'

Es valora l'execució, la qualitat tècnica, la sincronització, la dificultat, el mèrit, la creació artística, la interpretació musical i la presentació.

 

Esport d'equip on el compromís i la solidaritat resulten fonamentals per aconseguir que l'equip gaudeixi amb l'esforç realitzat, mirant que la bona relació entre els companys sigui una constant, i l'obtenció de medalles sigui el reflex dels valors d'esforç i auto superació, que es tradueixen en un afany per voler créixer cada dia.

NORMATIVA INTERNA-resumida.pdf
Documento Adobe Acrobat [89.7 KB]

APUNTA'T

 

NATACIÓ SINCRONITZADA mtrilla.acg@gmail.com

695 500 704

 

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

jbotelho.acg@gmail.com

657 891 614

 

VINE A PROVAR UNA CLASSE!!!

normativa interna.pdf
Documento Adobe Acrobat [106.5 KB]

TEMPORADA  2019/2020

INSCRIPCIO TEMPORADA 19-20-convertido (2[...]
Documento Adobe Acrobat [369.5 KB]
QUESTIONARI MEDIC-PDF.pdf
Documento Adobe Acrobat [355.4 KB]
SEPA.pdf
Documento Adobe Acrobat [109.4 KB]

FES-TE SOCI, ens donaràs support  I GAUDiràs DELS DESCOMPTES !!!

INSCRIPCIÓ SOCIS ACG.pdf
Documento Adobe Acrobat [72.0 KB]
NORMATIVA INTERNA ACG (2).pdf
Documento Adobe Acrobat [106.5 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© anoia club gimnastic