ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
 ANOIA CLUB GIMNÀSTIC

 

 

DISSABTE 19 DE JUNY

 

 

VINE A LA PISCINA DE LES COMES D'IGUALADA A GAUDIR DE LA NATACIÓ ARTÍSTICA.

 

 

 

 

Reservar la teva plaça trucant al 654613977 (Meritxell)

APUNTAT AL NOSTRE CASAL D'ESTIU I GAUDEIX COM MAI!

ACROBÀCIES, CIRCUITS DE FORÇA, AGILITAT, FLEXIBILITAT, EQUILIBRI, FLEXIBILITAT I MOLT MÉS. TOT JUGANT I GAUDINT DE LA GIMNÀSTICA. CADA DIVENDRES ANIREM A LA PISCINA I FAREM JOCS GIMNÀSTICS!

PÒDIUMS A LA COPA CATALANA

PÒDIUMS PER L'ANOIA CG A LA TERCERA FASE DE LA COPA CATALANA

El passat cap de setmana l'Anoia Club Gimnàstic va tornar a participar en més d'una competició, i és que es va celebrar el dissabte a Salt, Girona, la tercera fase de la copa catalana per les categories de base 1 a base 4, i la categoria Escolar nivell E. Les gimnastes de Base 1 grans, Marina Bertran, Mia Muñoz i Raquel Granados, van tornar a fer pòdium, obtenint el bronze per equips i la gimnasta Marina Bertran es va classificar per la fase final. A Base 1 petites van competir Carla Maria Jordan, Mia Rodriguez i Paula Casado amb molt bons exercicis i puntuacions més elevades do que les obtingudes a les altres fases, destaquem la dècima tercera posició de la Paula Casado a l'aparell de terra. A Base 3 mitjanes van competir les gimnastes, Fiona RegordosaLaís Canet, Maria Farré, Mariona Puig i Núria Pelfort, que també van obtenir puntuacions més elevades do que a les altres fases, cal destacar l'excel·lent posició a l'aparell de salt, de la gimnasta Laís Canet, que va obtenir una molt merescuda tercera posició. El diumenge va ser el torn de les gimnastes de la categoria Escolar nivell E, Aina Sánchez, Martina Quilez, Núria Garcia i Ona Vidal, que van obtenir la dècima sisena posició per equips, i la gimnasta Núra Garcia que va realitzar un excel·lent exercici de terra, va obtenir la cinquena posició en aquest aparell, competint amb un total de 116 gimnastes d'arreu de Catalunya. D'altra banda, i per acabar el cap de setmana, el diumenge també es va celebrar a Vilanova i La Geltrú, la tercera fase dels jocs del Consell Esportiu del Baix Llobregat, per la categoria benjamines, i de l'Anoia C.G. a benjamines A, van compeitr, Berta Garcia, Irina Cuadros, Isolda Murcia i Maria Cazorla, i en benjamines B, Alba Ramirez, Alba Roca, Blanca Tomàs, Carla Caro, Maria del Carmen Aguilar, Maria Martínez i Olívia Rodríguez, totes han desenvolupat un molt bon paper. Felicitats a les gimnastes i a les entrenadores, Alícia Borrega, Lisa Santa i Juliana Botelho. 
 

 

GIMNASTRADA 2017 -  IGUALADA

PREMIS NEPTÚ IGUALADA

 TERCERA FASE COPA CATALANA - GAM - PROMOCIÓ 2

TERCERA FASE COPA CATALANA - GAF - ESCOLARS

ANOIA CLUB GIMNÀSTIC AL CAR DE SANT CUGAT!

SEGONA FASE DE COPA CATALANA - GAF - ESCOLARS

PRIMERA FASE DE COPA CATALANA -  gam - PROMOCIÓ 2

PRIMERA COMPETICIÓ DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

ANA ALONSO, LAÍS CANET, NÚRIA GARCIA I GEMMA GISPERT A LA SEGONA FASE DE LA COPA CATALANA D'EDAT ESCOLAR A VIC - BARCELONA. (28/02/2016)

ens apaSSiona la gimnàsticA!

Aquest dilluns 30 de novembre, hem iniciat els entrenaments. els nens que han participat han pogut gaudir coneixent aquest esport

INNAUGURACIÓ

La inauguració va tenir lloc el passat 29/11/2015, amb molt bona acollida i una notable assistència. Donem les gràcies a tots!!!

MOLT ESPECIALMENT, GRÀCIES A LES GIMNASTES DEL CLUB ESPORTIU VIGYM, I A LA SEVA TÈCNICA LAURA LARA, PER FER-NOS GAUDIR AMB LA GRAN ACTUACIÓ DELS INCREÏBLES!!!

eL NOSTRE GIMNÀS

VINE A PROVAR UNA CLASSE!!!

Per venir a fer una classe de prova de gimnàstica artística s'ha de contactar amb la Laura Muñoz (646 198 978) i per a la natació artística amb la Meritxell Trilla (654 613 977), per a concretar el dia. És obligatori portar signada l'autorització de prova impresa el dia que es realitzi la classe de prova.

Autorització classe de prova
CLASSE DE PROVA ACG.pdf
Documento Adobe Acrobat [27.3 KB]

FES-TE SOCI, ens donaràs support  I GAUDiràs DELS DESCOMPTES !!!

Amb la col·laboració de

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© anoia club gimnastic