ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
ANOIA CLUB GIMNÀSTIC
 ANOIA CLUB GIMNÀSTIC

  NOTÍCIES 

APUNTAT AL NOSTRE CASAL D'ESTIU I GAUDEIX COM MAI!

ACROBÀCIES, CIRCUITS DE FORÇA, AGILITAT, FLEXIBILITAT, EQUILIBRI, FLEXIBILITAT I MOLT MÉS. TOT JUGANT I GAUDINT DE LA GIMNÀSTICA. CADA DIVENDRES ANIREM A LA PISCINA I FAREM JOCS GIMNÀSTICS!

PÒDIUMS A LA COPA CATALANA

PÒDIUMS PER L'ANOIA CG A LA TERCERA FASE DE LA COPA CATALANA

El passat cap de setmana l'Anoia Club Gimnàstic va tornar a participar en més d'una competició, i és que es va celebrar el dissabte a Salt, Girona, la tercera fase de la copa catalana per les categories de base 1 a base 4, i la categoria Escolar nivell E. Les gimnastes de Base 1 grans, Marina Bertran, Mia Muñoz i Raquel Granados, van tornar a fer pòdium, obtenint el bronze per equips i la gimnasta Marina Bertran es va classificar per la fase final. A Base 1 petites van competir Carla Maria Jordan, Mia Rodriguez i Paula Casado amb molt bons exercicis i puntuacions més elevades do que les obtingudes a les altres fases, destaquem la dècima tercera posició de la Paula Casado a l'aparell de terra. A Base 3 mitjanes van competir les gimnastes, Fiona RegordosaLaís Canet, Maria Farré, Mariona Puig i Núria Pelfort, que també van obtenir puntuacions més elevades do que a les altres fases, cal destacar l'excel·lent posició a l'aparell de salt, de la gimnasta Laís Canet, que va obtenir una molt merescuda tercera posició. El diumenge va ser el torn de les gimnastes de la categoria Escolar nivell E, Aina Sánchez, Martina Quilez, Núria Garcia i Ona Vidal, que van obtenir la dècima sisena posició per equips, i la gimnasta Núra Garcia que va realitzar un excel·lent exercici de terra, va obtenir la cinquena posició en aquest aparell, competint amb un total de 116 gimnastes d'arreu de Catalunya. D'altra banda, i per acabar el cap de setmana, el diumenge també es va celebrar a Vilanova i La Geltrú, la tercera fase dels jocs del Consell Esportiu del Baix Llobregat, per la categoria benjamines, i de l'Anoia C.G. a benjamines A, van compeitr, Berta Garcia, Irina Cuadros, Isolda Murcia i Maria Cazorla, i en benjamines B, Alba Ramirez, Alba Roca, Blanca Tomàs, Carla Caro, Maria del Carmen Aguilar, Maria Martínez i Olívia Rodríguez, totes han desenvolupat un molt bon paper. Felicitats a les gimnastes i a les entrenadores, Alícia Borrega, Lisa Santa i Juliana Botelho. 
 

 

GIMNASTRADA 2017 -  IGUALADA

INSCRIPCIONS OBERTES   PER LA TEMPORADA 2017/2018

PREMIS NEPTÚ IGUALADA

 TERCERA FASE COPA CATALANA - GAM - PROMOCIÓ 2

TERCERA FASE COPA CATALANA - GAF - ESCOLARS

SEGONA FASE DE COPA CATALANA - GAF - ESCOLARS

PRIMERA FASE DE COPA CATALANA -  gam - PROMOCIÓ 2

ens apaSSiona la gimnàsticA!

VINE A PROVAR UNA CLASSE!!!

Classe de  prova

S'HA DE COMUNICAR AMB LA LAURA MUÑOZ, TEL.  646 198 978, PER CONCRETAR EL DIA, I ÉS NECESSARI PORTAR L'AUTORITZACIÓ DE PROVA IMPRESA EL DIA QUE ES VAGI A REALITZAR LA PROVA.

CLASSE DE PROVA.docx
Documento Microsoft Word [32.0 KB]

TEMPORADA  2020/2021

PREINSCRIPCIÓ  OMPLINT EL SEGÜENT FORMULARI

SEPA.pdf
Documento Adobe Acrobat [109.4 KB]

DOCUMENTACIÓ REFERENT AL COVID-19

PROTOCOL DE SEGURETAT, HIGIENE I SALUT 2[...]
Documento Adobe Acrobat [366.0 KB]
Declaracio_responsable_COVID-19 MENORS_2[...]
Documento Microsoft Word [36.8 KB]

PER ESPORTISTES MAJORS D'EDAT

declaracio_responsable_majors_edat_COVID[...]
Documento Microsoft Word [35.8 KB]
NORMATIVA INTERNA APROVADA 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [5.7 MB]

FES-TE SOCI, ens donaràs support  I GAUDiràs DELS DESCOMPTES !!!

INSCRIPCIÓ SOCIS ACG.pdf
Documento Adobe Acrobat [72.0 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© anoia club gimnastic